Imanje smješteno u Novom Varošu zamišljeno je poput niza autohtonih slavonskih kuća, koje će svojim gostima ponuditi i prezentirati i brojne druge prateće sadržaje i objekte-gospodarske zgrade (kokošinjac, kuruzana, ambar…). „Slavonski sokak“ svojom udaljenošću od sela gostu pruža potrebnu idilu i istinsku slavonsku pastoralu. Kao središnji dio imanja ističe se jezero veličine 2 500 m2, koje je svojim izgledom i sadržajem ( bogata flora i fauna) odmor za dušu, ali i svojevrsni ruralno-slavonski wellness. Oko jezera je uređeni park sa ukrasnim grmljem, cvijećem i travnjakom.

Nasuprot jezera proteže se niz slavonskih kućica,od kojih svaka, po uzoru na stara slavonska seoska domaćinstva, ima vlastito, „tarabama“ ograđeno dvorište, mali voćnjak i cvjetne gredice.

U svojoj ponudi „Slavonski sokak“ gostima nudi i sjenicu koja prima do 30 osoba i idealan je prostor za proslavu godišnjica, raznih obljetnica i rođendana, priliku za kušanje domaćih proizvoda koje na imanju pripremaju vlasnici. Osladite se izvrsnim vinom, čuvenom slavonskom rakijom, domaćim sokovima, ali i jedinstvenim likerima,vrsnim medom ili probajte nešto konkretno, u obliku nadaleko čuvenih suhomesnatih proizvoda. Tu je i kuća za odmor, potpuno opremljena u tradicionalnom, „starinskom“, slavonskom stilu (jedna dvokrevetna soba, kuhinja i kupaonica , što je idealno za parove), jezero na kojemu se možete okušati u vještini pecanja ribe , ali i samostalno pripremiti ono „upecano“. Okušajte se i u vožnji čamcem, a ljubazni domaćini rado će vas podučiti i vještini veslanja. Tražite li, pak aktivni slavonski odmor, možete se oprobati u radovima na imanju poput košnje trave, obrađivanja vrta, hranjenja brojnih domaćih životinja, berbe sezonskih plodova ili jednostavno krenuti biciklom u otkrivanje prirode.

MOBITEL: 098/ 1968 367
E-MAIL: info@slavonskisokak.com
WEB: www.slavonskisokak.com