HOTEL KRALJ TOMISLAV , Trg kralja Tomislava 3, Nova Gradiška

Smješten u strogom centru grada, ovaj ekskluzivni ugostiteljski objekt svojim izgledom, ponudom i uslugom zadovoljava najviše standarde ugostiteljstva i turizma suvremenog vremena. Njegujući individualizirani pristup gostima, hotel odiše „toplinom“ i obiteljskom atmosferom. Dobra usluga i ugodna atmosfera jamče nezaboravne trenutke u svim hotelskim sadržajima.

Smještajni kapacitet hotela sastoji se od 60 ležaja, jednokrevetne, dvokrevetne i trokrevetne sobe i 4 apartmana. Sobe su ukusno uređene biranim komadima namještaja drevnog slavonskog hrasta, opremljene radnim stolom, TV-om, izlaznom telefonskom linijom, klimatizacijskim uređajem, te tuš kadom.

TELEFON: +385 35 362722
FAX: +385 35 362720
WEB: www.hotel-kralj-tomislav.hr
E-MAIL: hotel@hotel-kralj-tomislav.hr
CATEGORY: Hotel
STARS: ***
U PONUDI: TV, telefon, internet, restoran „KRUNA“, cafeteria „DOLCE VITA“ , English pub

PANSION „SLAVONSKI BISER“, Teslina 2, Nova Gradiška

Smješten u neposrednoj blizini autoputa i blizini centra Nove Gradiške , uz glavnu županijsku cestu, nedaleko autobusnog i željezničkog kolodvora. “Slavonski Biser ” je obiteljski objekt u kojem Vas s veseljem očekuju. Svojim višegodišnjim iskustvom u ugostiteljstvu oblikovali su ponudu koja će zadovoljiti sve Vaše želje i potrebe. Znanjem i iskustvom jamče kvalitetu i vrhunske standarde, brinući kako bi Vaš boravak bio sasvim poseban. Posebna priča restorana je i domaća kuhinja.

Za odmor i noćenje gostima su na raspolaganju jednokrevetne, dvokrevetne i trokrevetne sobe. Ukupno raspolažu sa 18 soba s kupaonicom, a opremljene su TV-om sa satelitskom antenom.

TELEFON: +385 35 363259
+385 91 226 5571
FAX: +385 35 362505
WEB: www.slavonskibiser.com
E-MAIL: slavonski.biser1973@vip.hr
CATEGORY: Pansion
U PONUDI: TV, internet, restoran,caffe bar

SOBE ZA IZNAJMLJIVANJE, vl. Ivan Malkoč, Matije Antuna Relkovića 22, Nova Gradiška

Smještene nedaleko od autobusnog i željezničkog kolodvora uz glavnu županijsku cestu i blizinu centra Nove Gradiške. Za odmor i noćenje gostima su na raspolaganju dvokrevetne sobe. Ukupno raspolažu sa 5 soba, a opremljene su TV-om i klimatizacijskim uređajem.

TELEFON: 097 667 2355
TELEFON 2: 091 362 0103
WEB:
E-MAIL:
CATEGORY: sobe za iznajmljivanje

APARTMANI I SOBE “LAGANINI”, Alojzija Stepinca 7, Nova Gradiška

Apartmani i sobe Laganini pružit će vam potpuni doživljaj grada Nova Gradiška.
Smješteni su u neposrednoj blizini svih važnijih sadržaja u gradu. Za odmor i noćenje gostima je na raspolaganju 6 dvokrevetnih soba, studio apartman i apartman.

MOBITEL: 099 326 3782

E-MAIL: laganining@gmail.com

FACEBOOK: APARTMANI I SOBE LAGANINI

SOBE ZA IZNAJMLJIVANJE „MATTEO“, Ante Starčevića 8, Okučani

Smještene u Okučanima, nedaleko Nove Gradiške, na važnom autocestovnom smjeru . U okviru objekta čeka vas i simpatična caffeterija „Matteo“. Otvoreni tijekom cijele godine svojim će gostima pružiti ugodne trenutke obiteljske atmosfere, kvalitetnu uslugu, ali i ljubazno, profesionalno osoblje.

Prenoćište je prikladno za smještaj poslovnih ljudi, prolaznih gostiju i turista na proputovanju. U objektu se nalazi ukupno 9 soba; 6 dvokrevetnih i 3 sa francuskim ležajem, sobe su opremljene modernim interijerom s ugodnim bojama, te kupaonicom.

TELEFON: 035 371018
MOBITEL: 098 341935
FAX: 035 371018
WEB: www.prenociste-matteo.com
E-MAIL: prenocistematteo@gmail.com
CATEGORY: Caffeterija/sobe za iznajmljivanje
U PONUDI: internet, caffeterija „Matteo“, tv u caffeteriji

PANSION „AS“, Bana Josipa Jelačića 65A, Rešetari

Smješten na staroj krajiškoj cesti koja povezuje Novu Gradišku i Slavonski Brod, svojim gostima nudi tradicionalnu, ali i sasvim suvremenu, wellness priču. Jer „kad tijelo kaže -ne mogu više, potreban Vam je odmor“. Stoga, učinite to na najbolji način, relaksirajte se, odmorite umorno tijelo i dušu, razmazite se masažom i saunom, a svoj ten uljepšajte preplanulom bojom iz suvremenog solarija. Pansion As nudi ugodan i komforan smještaj u ukupno 15 soba kompletno opremljenih TV-om, WiFi-em, internetom, kupaonicom, centralnim grijanjem.

TELEFON: +385 35 367 617
FAX: +385 35 367 618
E-MAIL: kata.krasnici@sb.htnet.hr
WEB: www.pansionas.com
CATEGORY: Pansion
U PONUDI: Tuš, wc, sat tv, a na raspolaganju Vam je sauna, masaža i solarij, caffe bar i restoran. Za lovce koji dolaze sa psima u lov osiguran je smještaj (kućice) za pse.

RESTORAN I PRENOĆIŠTE “TURIST”, Autocesta A3 bb, 35 420 Staro Petrovo Selo

Nalazi se na autocesti A3 Bregana – Zagreb – Lipovac, odmorište Staro Petrovo Selo. Odmorište raspolaže sa 16 soba (9 dvokrevetnih i 7 jednokrevetnih).
Sve sobe kao i cijeli objekt opremljen je sustavom za grijanje i hlađenje, sobe imaju kupatilo, Max Tv, telefon, internet.

TELEFON:  +385 35 387 010
MOBILE: +385 98 341 851
WEB: www.turist.com.hr
E-MAIL: kontakt@turist.com.hr
CATEGORY: restoran i prenoćište
U PONUDI: sobe opremljene sustavom za grijanje i hlađenje, telefon, internet, restoran, caffe bar