Manje od 2 mjeseca ostalo je do najveće OPEN AIR domaće glazbene manifestacije na kontinentu – NOVOGRADIŠKOG GLAZBENOG LJETA. I ove godine u Novu Gradišku će se uputiti najveća imena regionalne glazbene scene. Proteklih godina, ova se manifestacija nametnula kao jedna od najboljih glazbenih turističkih manifestacija koja u 4 dana održavanja u Novu Gradišku privuče preko 60 000 posjetitelja željnih vrhunske zabave, besplatnih koncerata i bogate eno i gastro ponude.

Ove godine program manifestacije započinje u četvrtak 15. kolovoza kada vas na glavnoj pozornici NG LJETA očekuju ROCKERI, VALENTINO, VATRA, GRŠE ali i URBAN&4. Petak 16. kolovoza je rezerviran za pravu domaću poslasticu, pa će posjetitelje zabavljati domaći Tamburaški sastav SATIR, GAZDE i popularni JOLE, dok vas u subotu 17. kolovoza očekuje FESTIVAL DJECA PJEVAJU HITOVE, MATEJ PREDOJEVIĆ PETRIĆ MASTERCLASS, JELENA ROZGA te SAŠA MATIĆ.

Ovogodišnju manifestaciju zatvorit ćemo na najbolji mogući način, pa vas tako 18. kolovoza očekuju nastupi GRADSKOG TAMBURAŠKOG ORKESTRA NOVA GRADIŠKA i FRAJLI. Ulaz na sve koncerte je besplatan.

Osim glavnih glazbenih događanja i ove godine vas u sklopu NG LJETA očekuju i brojni popratni sadržaji za sve generacije o kojima ćemo naknadno pisati. Rezervirajte kolovoz za odlazak u Novu Gradišku po doživljaj koji se ne zaboravlja!

Moglo bi vas zanimati